Internet marketing

De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van marketing. Waar vroeger werd vertrouwd op traditionele marketing, bijvoorbeeld een advertentie in de krant, is nu marketing via Internet heel belangrijk. Zeker voor kleinere bedrijven. Via Internet is het mogelijk om met een beperkt budget mooie resultaten te boeken. Het enige nadeel is dat Internet marketing een echt specialisme is. Een expert kan veel meer bereiken doordat hij/zij weet wat de valkuilen zijn en hoe de marketing kan worden geoptimaliseerd.

Internet marketing biedt vele mogelijkheden. De twee belangrijkste advertentiekanalen zijn Google's Adwords en Facebook Ads. Deze kanalen bieden de mogelijkheid om een advertentie op te stellen, te bepalen hoeveel u wilt besteden en wie u wilt bereiken. Vanaf een budget van 200 euro per maand kunnen wij u helpen bij het maken en uitvoeren van een strategie die past bij uw bedrijf. Heeft u een kleiner budget en wilt u toch graag hulp? Wij kunnen u tijdens een korte sessie adviezen geven! Neem gerust contact met ons op als u interesse of vragen heeft!Traditionele marketing

Wij bieden meer dan alleen Internet marketing. Wij kunnen een complete marketingstrategie voor u opstellen, met zowel on- als offline marketing. Wij kijken welke kanalen het beste aansluiten bij uw doelgroep en vervolgens kijken wij naar de kosten per potentiële klant. Een analyse van al deze factoren brengt ons tot een optimale mix. Hierbij kunt u denken aan advertenties in tijdschriften, in regiokranten, in landelijke kranten, op abri's en op televisie.
Adsome levert tevens logo's en huisstijlen. Aan de hand van een gesprek met u bepalen wij welke kleuren we gebruiken en ontwerpen we een logo.

Sociale media marketing

Social Media Management en Marketing is, zoals de term doet vermoeden, het onderhoud en het opzetten van sociale media profielen voor bedrijven. Sociale media speelt tegenwoordig een grote rol in het contact met (potentiële) klanten. Uw klanten willen graag op de hoogte gehouden worden van bepaalde producten, merken en diensten. Adsome zorgt ervoor dat er een duidelijke strategie zit achter het gebruik van sociale media. Zo wilt u uw klanten niet lastigvallen, door dagelijks meerdere berichten te plaatsen, maar u wilt wel met enige regelmaat uw boodschap overbrengen.Neem contact op voor meer informatie!

Bekijk eens onze standaardpakketten!

Marktonderzoek

Marktonderzoek voeren wij uit door middel van kwalitatieve en kwantitatieve methoden. Wij onderzoeken de doelgroepen, het verzorgingsgebied en de wensen van mogelijke consumenten. Wij gebruiken verschillende onderzoeksmethoden, waaronder;
Photo-elicitation, dit is een methode waarbij mensen een product gebruiken en tijdens het gebruik foto's maken. Aan de hand van zelfgemaakte foto's wordt een gesprek gevoerd over het product. In dit gesprek zullen testpersonen over hun mening en over hun gevoelens praten.
Netnografie is een onderzoeksmethode die plaatsvindt op Internet door middel van een analyse van sociale media. Aan de hand van berichten op Twitter, Digg, YouTube en blog-sites analyseren wij merken en producten. Deze methode geeft een kwalitatief inzicht in de meningen van uw klanten.
Enquetes zijn een redelijk ouderwetse manier om marktonderzoek te doen. Desalniettemin is dit nog steeds een effectieve onderzoeksmethdode. Enquetes kunnen we zowel digitaal als op papier inzetten.

Onderzoek kan plaatsvinden onder uw klanten en/of onder willekeurige mensen uit het verzorgingsgebied van uw bedrijf.